Nieuwe gezinshuisouder(s) voor Annadal gezocht

09 april 2018

In Ubbergen, in een bosrijke omgeving vlakbij Nijmegen, staat gezinshuis Annadal. Het is een huis op het terrein van Entrea. In de zomer stoppen de gezinshuisouders, Dorien en Theo. Zij hebben jarenlang van dit huis een thuis gemaakt voor kinderen. Wij gunnen de gezinshuisouders hun pensioen, maar we gunnen nog veel meer kinderen een thuis in Annadal. Mét nieuwe gezinshuisouders! 


Zoek jij mee?

Ken je misschien iemand die dit zouden willen doen? Kennissen? Buren? Mensen uit je omgeving met een hart voor kinderen en de geschiktheid om gezinshuisouder te worden? Of misschien denk je er al langer over om gezinshuis te worden en biedt dit huis je de kans om de stap te zetten. Het huis staat er al, evenals de vraag van veel kinderen!

Heb je interesse of ken je iemand die belangstelling heeft?

De beschikbaarheid van dit huis kan juist de kans zijn voor iemand om te starten als gezinshuisouder in onderaannemerschap van entrea lindenhout. Of heb je een ander idee om dit huis als gezinshuis open te houden voor kinderen? Laat het ons weten. Madeleine Theunissen legt je graag uit hoe entrea lindenhout je ondersteunt in het gezinshuisouder worden en zijn. Dat is misschien wel gemakkelijker dan je denkt.
Madeleine Theunissen is bereikbaar via T: 06 104 766 73  e-mail: m.theunissen@entrea.nl 
 
Bekijk ook de film 'Dorien van Mierlo is gezinshuisouder', gefilmd in gezinshuis Annadal
(duur film 4:15 minuten)


Lees meer...

 
Nieuws meer...