Veiligheid en kwaliteit

Jouw veiligheid staat bij ons centraal. Wij werken daarom volgens de wet, allerlei voorschriften en volgens de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling (Veilig Thuis). Onze medewerkers zijn professioneel en binnen de jeugdzorg geldt een beroepscode. Je mag niet gepest, bedreigd, mishandeld of seksueel misbruikt worden. Niet door begeleiders, leerkrachten of groeps- of klasgenoten. En ook niet thuis.

Jouw veiligheid staat centraal. Als wij ons zorgen maken over jouw veiligheid zullen we dat met je bespreken.Wanneer jij je niet veilig voelt, is het belangrijk dat je dit met iemand bespreekt. Met een begeleider, leerkracht, vertrouwenspersoon of iemand anders die jij vertrouwt. Doen!


Kwaliteit

 

Je krijgt van ons regelmatig korte vragenlijsten om in te vullen. We willen namelijk graag van jou weten of je tevreden bent over de hulp, de school, de mensen die met  jou werken. We willen graag weten of de hulp en school jou echt verder helpen. De antwoorden op al die vragen kan Entrea gebruiken om dingen te verbeteren.
 

 

T 024-360 17 33
 


De rechtshulp bij het KJRW is gratis. Contact opnemen kan tijdens spreekuur op maandag- en woensdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur. Of stuur een e-mail naar:
info@kinderrechtswinkelgelderland.nl