Raad van Cliënten

We willen graag dat cliënten met ons meedenken en meepraten over (verbetering van) kwaliteit. Daarom heeft Entrea jeugzorg een Raad van Cliënten. Ook verzamelen we informatie van onze klanten via vragenlijsten en spiegelgesprekken.
 

Wie zit er in de Raad van Cliënten?

In de Raad zitten vier betrokken burgers, die zich verbonden voelen met de jeugdzorg:
Chris Elbers, Jan van Haandel, Hanneke Peters en Gerald Willemsen. Plus een ouder Laetitia Bolmers. Verder een aantal jongeren uit de behandelgroepen of jongeren die een verbinding met onze Jongerenraad hebben of hebben gehad. Dit zijn Mario, Melissa, Daan, Yara en Thomas. De Raad heeft haar manier van werken in een Reglement vastgelegd.

Heeft u een vraag, een aandachtspunt of punt van zorg die u aan de cliëntenraad wilt voorleggen? Stuur dan een mail naar raadvanclienten@entrea.nl
 

Lid worden van De Raad van Cliënten?

De Raad van Clienten is nog op zoek naar ouders van (ex)cliënten die mee willen denken in de Raad. Wilt u graag meer informatie hierover of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met Martine van der Burgt.
 


 

Gebruik de mogelijkheid om een verbetertip te geven of een compliment uit te delen aan Entrea.
 
Loopt u ergens tegenaan op het gebied van jeugdhulp? Is de hulp via de gemeente wel goed toegankelijk? Hebben cliënten voldoende inspraak?
Meld het bij de
Monitor Transitie Jeugd

Lees hier de
Jaarrapportage 2016
van Jeugdmonitor