Aanmelden speciaal onderwijs

Voor een aanmelding bij Entrea Onderwijs, kunt u in overleg met Roel Kuppens, de intakefunctionaris van Entrea Onderwijs. 
Hij is van maandag tot en met vrijdag te bereiken op
T 06 42 75 86 52
of via mail info@entreaonderwijs.nl
Om in aanmerking te komen voor plaatsing op een van onze scholen, heeft het kind een toelaatbaarheidsverklaring van het Samenwerkingsverband nodig. Voor meer informatie over deze verklaring kunt u contact opnemen met het samenwerkingsverband waar de huidige school van het kind bij is aangesloten.

Kinderen die voor de hulpverlening van Entrea in een behandelgroep verblijven of een dagbehandelgroep bezoeken, kunnen gebruik maken van het onderwijs van Entrea zonder dat er eerst een toelaatbaarheidsverklaring is aangevraagd. Wij bekijken dan welke school en onderwijsprogramma het beste aansluiten bij de behoefte van het kind. Ook hierover kunt u contact opnemen met intakefunctionaris Roel Kuppens op nummer 06 - 42 75 86 52.

 

 Vraag of aanmelding?

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Roel Kuppens onze intakefunctionaris voor onderwijs. Hij is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag op T 06  42 75 86 52.